Ficus Trade SRL - distribuitie si logistica Companie locala de distributie si logistica, cu o traditie de peste 20 de ani de activitate, oferim clientilor un portofoliu bogat de produse la preturi avantajoase si servicii de inalta calitate

Despre noi

COD FISCAL: 5062578

NUMĂR DE ÎNREGISTRARE: J09/1263/1993

FORMA LEGALA: SRL

Compania Ficus Trade S.R.L comercializeaza o gama larga de bere, sucuri, apa minerala si produse alimentare, fiind distribuitori ai brandurilor Aqua Carpatica,  Hell Energy, Red Bull, Santal, Murfatlar si unici distribuitori Ursus Breweries. Firma noastra are o echipa de 45 de angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.
Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Ficus Trade S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Inca din primii ani de activitate am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Cei 20 de ani de traditie Ficus Trade S.R.L si relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.